Kiemelt

Jelenlévők

Oldalainkat 21 vendég és 0 tag böngészi

Panel lenyitása

Üdvözlünk!

Üdvözlünk az LsHungary-n!

Számos funkció csak regisztráció után érhető el!

Ha szeretnél a Farming Simulator magyar közösségéhez tartozni, regisztrálj!

 

Regisztrálás

Bejelentkezés

  • Regisztrálás

Hirdetés (Támogass egy kattintással, köszönjük!)

hir amsodikkieg

Holnap (2016.03.11.) jelenik meg a második hivatalos kiegészítő az FS15-höz, amely csakúgy, mint az első kiegészítő, rendelhető, és megtalálható dobozos változatban a boltok vagy webáruházak kínálatában. Lássuk mit tartalmaz, miért érdemes megvásárolnunk!

hir giantskerdoiv

A Giants a leendő részekhez, fejlesztésekhez és újításokhoz kéri a Farming Simulator közösség segítségét egy kérdőív formájában.

Mit szeretnétek, hogyan tovább? Itt a lehetőség véleményeteket szavazat formájában elküldeni a svájci fejlesztőknek! Reálisabb fizikát, bővíthető farmot, vagy inkább bővített erdészeti funkciókat látnátok szívesen a következő részekben, kiegészítőkben?

Esetleg nem tetszik valami a mostani részekben, elmaradottnak gondoltok valamit? A lehetőség előttetek áll a véleményetek közvetlen eljuttatásához a fejlesztők felé!

A kérdőív 14 választható lehetőségből áll, ebből minimum 1-et, maximum 3-at választhattok. Fontos, hogy csak arra szavazzatok, amit szívesen látnátok a jövőben, mint játékfunkció. Lássuk mik ezek, és hogyan segíthetünk!

hir fs15goldedition

Utoljára július közepén számoltunk be Gold Edition-ös infókról, és a megjelenés közeledtével újra megcsócsáljuk, kivesézzük a témát!
Ahogy arról az előző Goldos hírben is beszámoltunk, október végén, 29-én esedékes a megjelenés, ami jelen naptól számítva már nincs 2 hét. Készítsétek az üzemanyagot, indulunk!

hir goldmegjelentfs15

Megjelent az FS15 alapjátékot Gold Editionné változtató Official Expansion, vagy hivatalos kiegészítő október 29-én.
Az igazán nagy fanok már be is ruházhattak rá, hiszen két nappal a megjelenést követően írjuk a cikket. Elnézéseteket kérjük érte. :)

Aki még nem nem vásárolta meg, az most megteheti azt közvetlenül a magyar forgalmazótól, a SAD Games-től az új webshopjukon keresztül, vagy a Tesco üzleteit felkeresve megtalálhatja a polcon 3990 Ft-os árcímkével.
A Tesco Clubcard tulajdonosok 3290 Ft-os áron juthatnak a kiegészítőhöz a jelenlegi akció keretein belül.
Az akció élettartamát és a Tesco-s árat itt tudjátok megtekinteni: Tesco Magyarország

A Tesco Magyarország Facebook oldalán nyereményjátékot hirdetett 3db Gold kisorsolására a kommentelők között. Ha szeretnél részt venni, kattints a következő linkre: Tesco Nyereményjáték

hir fs16mobilmegjelenes

Kicsit több, mint egy héttel az előző hírünk után a jelenleg zajló Gamescomon debütált az FS16, a Farming Simulator új, mobilokra, és kézi eszközökre szánt verziója. A bemutató után a Giants megjelentette a játékot a Play Áruházban, és az AppStore-ban, így az Androidos és iOS-es farmerek már tölthetik is nagyjából kettőezerért.