Kiemelt

Jelenlévők

Oldalainkat 25 vendég és 0 tag böngészi

Panel lenyitása

Üdvözlünk!

Üdvözlünk az LsHungary-n!

Számos funkció csak regisztráció után érhető el!

Ha szeretnél a Farming Simulator magyar közösségéhez tartozni, regisztrálj!

 

Regisztrálás

Bejelentkezés

  • Regisztrálás

Hirdetés (Támogass egy kattintással, köszönjük!)

hir fs16mobilmegjelenes

Kicsit több, mint egy héttel az előző hírünk után a jelenleg zajló Gamescomon debütált az FS16, a Farming Simulator új, mobilokra, és kézi eszközökre szánt verziója. A bemutató után a Giants megjelentette a játékot a Play Áruházban, és az AppStore-ban, így az Androidos és iOS-es farmerek már tölthetik is nagyjából kettőezerért.

Sikerült kipróbálnunk... Ugyan nem voltak túl nagy ervárásaink, de az tény, hogy az Androidos változat nem lett túl jól optimalizálva, és meg-megakad még a Google legújabb referencia telefonján is, amin a minimum lenne a folyamatos játékmenet röccenések nélkül. Szerintünk ebben az állapotban nem éri meg az árát, remélhetőleg későbbi frissítések javítják majd a játékmenetet.

Szerettünk volna nektek videót felvenni belőle, de a végeredmény nem lett szaggatás mentes, így ebben a formában nem kívánunk videót közzétenni róla.

A további platformokra való megjelenés a későbbiekben várható, aki esetleg nem Androidon, vagy iOS-en szeretne játszani vele, annak nyújtson vigaszt a felső néhány sor.

 

fs16 1fs16 2fs16 3

 

Nincs jogod kommentelni!

Hozzászólások  
  •  
  •  

#1 Gergely Rado » 2016-09-16 21:36

Akármit vetek az nem kel ki,vagyis a föld fekete marad. A tábla közepén jelzi,hogy be van érve,de akkor miért nem látszik a növény?